knikkende knieen.. - Reisverslag uit Cusco, Peru van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu knikkende knieen.. - Reisverslag uit Cusco, Peru van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu

knikkende knieen..

Door: gems

Blijf op de hoogte en volg

17 Juni 2006 | Peru, Cusco

het is na de inca trail! echt uber geweldig super te gek gaaf! en diana wil niet helpen met schijven dus hier komt het onsamenhangende verhaal..de groep bestonduit 14 wandelaars, 2 gidsen en 15 dragers. dag 1 was om in te komen.. om het uur moesten we een half uur wachten tot de rest van de groep aankwam. dag 2 was supposed>to

• 17 Juni 2006 - 16:28

Janine:

woehoe! land, hup hup hol! woensdag: nederland-argentinie: 3-2

• 18 Juni 2006 - 07:04

Jan:

Ha Gemma,

Dan ben je zooooo ver weg, en dan denk je nog aan Center Parks ..... en dan wil ik nooit meer iets van mij horen!! :)

Gr. Jan

• 18 Juni 2006 - 08:40

Tilly:

Lijkt me echt een unieke ervaring die inca-trail. Maar ook vermoeiend om met twee stokken de berg af te moeten, Diana!
    Ben benieuwd naar die 'ansichtkaartfoto's'
    Groetjes.

• 18 Juni 2006 - 11:45

Leonieke:

Ik zou jullie nog snel opgeven voor de vierdaagse!! dat wordt een kippetje met maar een paar heuveltjes en normal air !! :):)

• 19 Juni 2006 - 02:06

Gems:

nieuwe foto's ook bij ingrid! inca trail!

• 20 Juni 2006 - 11:20

Majelleke:

Hallo megjes
    Heb weer even de verhalen bijgelezen. Dat gaat erg lekker met het stralende zonnetje op de achtergrond. Lijkt het net even of ik zelf op vakantie ben!!! Hihi
    Ga nog even de foto's bekijken!! Ben benieuwd.
    Liefs Majelleke

• 20 Juni 2006 - 17:57

Angèla:

Gemma, je hebt een geweldige zelfkennis. Een beetje een onsamenhangend vehaal, maar wel te volgen. Well done... Morgen gaan we bij Har en Inge op de prachtige tribune, Nederland - Argentinie kijken. Heb dur zin ien!

xx

• 20 Juni 2006 - 20:03

Marianne:

g'day mates. Super jullie verhalen. Ik geniet er echt van. Het wandelen is echt een feest, vooral als je de foto's erbij ziet. Je weet het Gemma, hier wil ik meer van zien als je weer thuis bent. Doet me goed te horen dat je CP nog niet vergeten bent. Hebben net 2 dagen opnames van de Zingende zaak achter de rug. Ook erg leuk geweest. Ga nog lekker genieten van de rest.

• 21 Juni 2006 - 14:26

Ingrid In Nederland!:

Heey!! Ben goed en wel aangekomen.. Dames, superbedankt voor de coole zes weken!!!!
    Geniet nog van de laatste twee! En alles hier in Oranjeland is nog helemaal hetzelfde..

• 21 Juni 2006 - 18:05

Laura:

hey, klinkt echt super! en diana is er toch nog iets van je knie over? hoop van wel. geniet nog maar lekker!!!