It´s trrue. Trrust me! - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu It´s trrue. Trrust me! - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu

It´s trrue. Trrust me!

Door: diana&gems

Blijf op de hoogte en volg

30 Juli 2009 | Mexico, Mexico-stad

In Granada hebben we nog als ware apen door de bomen geslingerd. Foto´s stonden er al op volgens mij.
Na Granada zijn we doorgereisd naar San Juan del Sur. Het surfoord van Nicaragua. Een dag hebben we ons maar gewaagd aan het surfavontuur. Wat wel voldoende schaafwondjes heeft opgeleverd.
Vlakbij San Juan was een strand waar de olive ridley (zeeschildpad beschermd, lepidochelys olivacea) zijn eieren komt leggen. Tijdens het leggen raken ze in trans en kun je ze van heel dichtbij bekijken. Ervoor en erna schrikken ze zich een hoedje als je te dichtbij komt en verstoor je het proces. Het filmpje was van tijdens het leggen.
Al met al zijn we een week in San Juan gebleven, waarna we vervolgens aan de terugweg naar Mexico zijn begonnen. Met de bus, want het vliegtuig was te duur.
Dit keer hebben we wel wat luxer gedaan en niet de chickenbussen maar gewoon de directe bus genomen, in een keer door naar Guatemala.
Hier hebben we een tussenstop gemaakt bij lake Atitlan. Een gigagrootmeer ingesloten door drie hoge vulkanen. Mooi, koud en veel regen.
Na een tussenstop in Chiapas zijn we nu vlakbij onze plaats van bestemming, we zitten op La Isla Mujeres, 5 km buiten de kust van Cancun. Palmbomen, blauwe zee, 2 equis, en heel veel touristen. Ben blij dat we de vorige keer met de griep hier waren. Waar het niet al goed voor kan zijn.
Nog een paar dagen relaxen en volgende week woensdag staan we weer op Belgische bodem.
Thanks voor het lezen van al onze verhalen!! En tot volgende week!!

• 30 Juli 2009 - 15:49

Sabine:

tot volgende week en een goede reis terug! xx

• 30 Juli 2009 - 16:10

Ingrid:

Hoi dames!
    Bedankt voor de verhalen en het coole filmpje :) Bizar om van zo dichtbij te zien. Wellicht tot snel!!

• 30 Juli 2009 - 17:37

Hilde:

tot volgende week! Kun je in levende lijven de schade bekijken die is aangericht in ons huis!
    xx

• 30 Juli 2009 - 19:56

Kristel:

En? Smaken die nou een beetje, die eieren? Tot snel, proost alvast!

• 31 Juli 2009 - 00:15

Suus:

Wat vliegt de tijd als het leuk is! Alweer bijna naar huis.
    Ik heb gelukkig nog een maand. Tot ergens in september!

• 31 Juli 2009 - 07:22

Janine:

jajajaa
    kom nou maar weer eens terug :P.

• 31 Juli 2009 - 08:24

Esther:

Ha wat gaat de tijd toch snel je komt al bijna terug. We hebben op dinsdag 1 sept BBQ bij Sjan is tevens afscheid van jou lian bart en floris. Ik zie je wel als je eens langs komt bij CP.

• 31 Juli 2009 - 11:04

Sarah:

Ha dames,
    Onze reis gaat zeker door :)Word nog wel echt zuster maar we hebben er zin in! Komen een keer langs voor een uitgebreid verslag met foto's. Natuurlijk onder het genot van een pilsje:)
    X Jeroen en Sarah

• 01 Augustus 2009 - 16:26

Susan:

Nou,dat ziet er weer als een gezellige boel uit allemaal. Blij dat ik nog net op het allerlaatste moment even heb gekeken, dan weet ik weer waar je bent geweest. Ciao tot ziens in Rooy ofzo!

• 04 Augustus 2009 - 10:06

Hanneke:

Hey dames,

Hopelijk hebben jullie nog genoten van de laatste daagjes.
    Goede reis terug en tot in Nijmegen dan maar weer!

xxx Hanneke