einde brasil - Reisverslag uit Corumbá, Brazilië van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu einde brasil - Reisverslag uit Corumbá, Brazilië van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu

einde brasil

Blijf op de hoogte en volg

07 Mei 2006 | Brazilië, Corumbá

De iguacu watervallen waren echt prachtig, immens groot. We zijn ook gaan abseilen daar. Van 65 meter hoogte, met alleen een achtje, de klimmers onder ons weten vast wel wat dat betekend.. namelijk bijna in je broek plassen van angst ;) Toen verder op weg naar de pantanal met Marion een frans meisje die nauwelijks engels sprak, zijn haar toevallig vier keer op verschillende plaatsen tegen gekomen en dat geeft dan wel een band he, dan maakt het niet meer uit dat je er geen kont van snapt wat de ander zegt. In de pantanal hebben we in een kamp gezeten, gewandeld, gevaren, paard gereden, gevist met stukken koe in een vijver met alligators en piranhas gevangen en daarna opgegeten (smaakt naar vis). Was erg cool en relaxt. Veel verschillende mensen ontmoet. Hebben ook hoop andere beesten gezien. En gezwommen in een rivier waar de vissen aan je knabbelen. Maar goed nu zitten we in Corumba. De grens van bolivia is vandaag voor het eerst sinds twee weken weer open. De mensen schijnen hier geregeld te staken en dan de grens dicht te gooien. Vandaag maar snel over gaan anders zitten we hier dadelijk vast. En dan lekker 20 in de bus naar santa cruz, als we bij de bus komen tenmiste. Laten ons leiden door een 60 jaar oude braziliaanse g(ri)ek. Komt allemaal goed. Tot de volgende keer maar weer!

• 07 Mei 2006 - 17:14

Tilly:

Ha, lekker weer verhaaltje lezen. Goed dat jullie overal computers vinden. Weten we ook dat alles goed is. Geen nieuwe foto's dit keer? Veel plezier in Bolivia, ook van Tom.

• 07 Mei 2006 - 18:51

Jan:

Ja Tilly, ik wil ook wel weer een keer spectaqulaire foto's zien. Hoe lang is je haar nu Gemma?

Gr. Jan

• 07 Mei 2006 - 18:53

Kim:

zo nou maak je nog eens wat mee!
    veel plezier nog!jammer dat ik toen niet op msn was.....next time dan maar

xxx

• 08 Mei 2006 - 14:19

Laura:

Altijd leuk, zo'n nieuw berichtje uit Zuid-Amerika! Wat jullie daar allemaal meemaken..! Ben benieuwd naar de foto's!Hoe is het weer daarachter? xxx

• 08 Mei 2006 - 17:13

Leonieke:

Hi girls!!
    wat een avontuur!!!!jullie maken reiskriebels los! en niet zo'n beetje ook...
    Keep enjoying!!
    xx Leonieke

• 08 Mei 2006 - 17:29

Kristel:

Heey, goed weer van jullie te horen! Hoop dat jullie het zo goed bij blijven houden.
    Klinkt goed allemaal, leuke dingen zijn jullie aan het doen zo te lezen. Vissen met stukken koe??? Dat is nog eens wat anders dan wormen!
    Ik ben inmiddels in Kims kamer ingetrokken, het wordt potdomme met de week stiller op de benedenverdieping van HVW want Dennis is ook maar weer naar de Ardennen vertrokken. Verder ben ik vandaag wederom gezakt voor mijn rijexamen en strontchagrijnig.
    Ik ga jullie missen zaterdag! Geniet ervan en pas goed op elkaar.
    Liefs Kristel