que pasa
08 Mei 2006 | Bolivia, Santa Cruz
gisteren dus de bus genomen vanuit een plaatsje in bolivia net over de grens. De oude griek was toch niet zo heel gek, niet helemaal normaal eigenlijk ook niet. Maar we zijn met stempel de grens over gekomen. De bus mochten we eerst niet in, we hadden geen geldige kaartjes. We snapten helemaal niets van dan spaanse geleuter, toen hebben we een gelovige jonge braziliaan gevraagd, die ons heel fijn heeft geholpen en alles is goed gekomen, thank god! Maar goed, dus bus was dus 700 km over een zandweg met mensen staand in het gangpad, wat een feest. We hebben gelukkig niet hoeven te duwen dus dat scheelt weer. Nu zijn we in santa cruz in hostel santa barbara en we vragen ons af: ingrid waar ben jij?! wij waren al te laat, dat betekend niet dat jij dat ook mag zijn ;) we gaan koffie drinken tot later!
09 Mei 2006 - 06:33
Jan:
Zelfs op de kaart lijkt het ver van de grens van Brasil naar santa barbara...
Veel succes bij de verdere trip...
Gr. Jan -
09 Mei 2006 - 19:06
Kim:
wat een toestand!
ben benieuwd wat er nog meer gaat gebeuren!ik heb trouwens al meteen een baan naar mn stage!!!jippie!xxx -
10 Mei 2006 - 08:09
Mea:
Ciao bella's
Klinkt goed al die verhalen :-) Ik ben inmiddels ook aangekomen in Rome, en die propvolle bus over een slechte weg komt hier ook voor, gelukkig alleen geen 700 km lang. Geniet van alle mooie dingen en succes met ingrid zoeken.
Baccio Mea -
10 Mei 2006 - 12:58
Kasper:
Laat me raden: die bus reed zeker ook nog op tijd? Waar blijven de stoere avonturen? -
10 Mei 2006 - 13:48
Willemijn:
He meiden, ik vind jullie verhalen stoer zat, is vast niks vergeleken bij een ardennentocht in de regen.........en ik geloof niet dat er in de ourthe ooit visjes aan me hebben geknabbeld! Maar goed, je bent een bikkel of je bent het niet (accepter'n) Ik ben benieuwd wat jullie nog meer gaan beleven de komende tijd, voorlopig lukt het in ieder geval best aardig met het zoeken van internetcafe's! Nu Ingrid nog......... dikke knuffel, Willie. -
11 Mei 2006 - 20:06
Simone:
Hee Gems en Diana,
Goed dat jullie Ingrid gevonden hebben! Nu met z'n 3-en verder avonturen? Ben nu al benieuwd naar jullie volgende bericht.
Groetjes uit Holland! -
12 Mei 2006 - 19:37
Ingel:
wij missen je ook wel hoor gems, maar ik zie dat jullie je nog goed amuseren, dus die paar weken hou je nog wel vol. Ik moet nog net 3 weken langer volhouden en dan zit t er ook op!
veel plezier nog!
cu!