iguacua falls
02 Mei 2006 | Argentinië, Puerto Iguazú
dag lieve mensen, de stemel van argentinie is binnen!! we zijn gisteren in foz do iguacu aangekomen en naar de watervallen gegaan geweldige foto{s gemaakt, noorwegen is er niks bij! vandaag terug naar brazilie; bij de grens moet iedereen uit de stadsbus om naar de douane te gaan, dan wacht de bus een kwartier en gaat ie verder. genoeg voor nu we hebben namelijk de langzaamste pc ter wereld gevonden! groeten!
02 Mei 2006 - 14:02
Karlijn:
WOHHHH, ik wil ook weg!!! Vandaag lekker weer hier, hopelijk zet het door. Veel plezier nog!
X -
02 Mei 2006 - 18:45
Oda:
Jammer dat je zo'n langzame pc hebt.
Ik had graag wat meer willen lezen over jullie geweldige ervaringen!
groetjes tot het volgende bericht -
03 Mei 2006 - 07:26
Jan:
Hoi verre vrienden.
Ik begin steeds jaloerser te worden. Toch is het erg leuk om jullie verhalen te lezen.
Gr. Jan -
03 Mei 2006 - 08:14
Sarah:
Gemma en Diana. Fijn te horen dat jullie het zo goed hebben en al die leuke ervaringen opdoen. Leuk om op de site te lezen hoe het jullie vergaat. Wat een medium of niet dan die PC's. De snelle dan...
Gemma vandaag ga ik naar dee kapper. Er moet een flink stuk af. Meer dan bij jou in letterlijke zin dan. Zie je het al voor je Sarah met mmhaar. Nee minstens 10 cm eraf. Doet nu al zeer. De groetjes en veel plezier! -
03 Mei 2006 - 10:46
Jojo:
ik wil ook weg!!!! bijna iedereen om me heen is op reis... en ik moet nog zooooooo lang wachten! maar ondertussen geniet ik van jullie verhalen! geniet ervan en tot dan
groetjes -
04 Mei 2006 - 07:24
Jelleke:
Ha Gemske en Diana natuurlijk. Ook hier gebeuren nieuwe dingen ook al lijkt het soms dat alles in Nederland zo gewoon is. Ik ben peettante geworden! Van Bob een gezonde jongen, het lijkt zo gewoon maar als het zo dichtbij gebeurt zo bijzonder!
Het is een jongetje maar hij lijkt op Sylvia grappig he.
Veel plezier daar! Dikke knuffel -
06 Mei 2006 - 13:38
Hola!:
Leuke verhalen joh, kreeg ik Hans ook maar ergens mee naartoe. Niet getreurd, wij gaan ook 10 dagen weg... Onwijs veel plezier nog! xx Angela