Holland in brazilie
28 April 2006 | Brazilië, São Paulo
maandag middag in rio zijn we met een gids mee naar de favelas gegaan, dit zijn de buitenwijken van de stad. de huizen staan hier echt volledig tegen elkaar aangebouwd met alleen hele smalle paden ertussen, geen wegen. de electriciteits kabels is echt een goede, lijkt wel hvw volgens gemma, maar dan nog erger. de favelas worden geregeert door drugsbarons, omdat ze graag de politie op afstand willen houden, wordt je daar in ieder geval niet beroofd. was erg leuk, zie foto`s voor de indruk. verder zijn we lekker verbrand op de copacobana, stomme touristen ook dat we zijn, insmeren kan op zich geen kwaad. Crista hebben we ook nog even van dichtbij bekeken en naar de meat loaf hebben we met zonsondergang bekenen, erg jammer dat deze dag de batterijen leeg waren, daarom hebben we er geen foto `s van. Gemma wil nog even kwijt dat er heel veel vrouwelijke zandhagedissen ziten daar, bruin van de zijkant en zwart van boven, zoals het hoort. woensdag zijn we verder getrokken naar sao paolo met de bus. wat een freaky stad, iedereen kijkt daar of hij iedereen wil beroven dan wel mollesteren. dus we zijn alles kwijt geraakt en hebben nu de paspoorten van iemand anders, zonder nieren ook. grapje he, maar dat snappen jullie wel. nu zijn we in een van de 8 nederlandse dorpjes in brazilie, hollambre genaamd, bij bekenden. super gastvrij, zijn vanavond al mee gaan dansen. flower power to the max. mogen een dezer dagen ook nog bij een ecoboerin op bezoek met een kajak. dus dat gaat zeker leuk worden.. een andere keer weer meer en we zullen proberen om er nu toch wat foto`s op te plaatsen, adios amigo`s!
28 April 2006 - 07:03
Kim:
hey leuk die foto's!nieuw kapsel gemma?I like it!veel plezier nog!
xxx -
28 April 2006 - 08:03
Karlijn:
Goed bezig daar! Ik zou graag met jullie willen ruilen. Gelukkig komt in Nederland de lente er een beetje aan, kunnen we weer lekker gaan terrassen. Hier verder alles goed! Heel veel plezier daar en geniet er van.
X -
28 April 2006 - 09:32
Maud:
Heey!
Ik loop achter zie ik! al 4 berichten! Een reactie van mij wordt dus wel tijd! klinkt goed daar...paspoort kwijt, nieren kwijt..kan niet beter! nee, maar even serieus. Lijkt me super wat jullie allemaal zien en beleven! Laat de berichtjes maar komen! ben benieuwd! heel veel plezier nog! groetjes Maud -
28 April 2006 - 12:57
Ingrid:
Hola amigas,
no hablo Puertuges, solemente espanol. Entonces, no entiendo nada en mi website, haha. Van a Bolivia y entiendo! ;) Hasta luego! Beso. -
30 April 2006 - 09:35
Jan:
Gister (kininginnendag) was het weer in venray waardeloos (regen, regen, regen....) en vandaag is het wel droog, maar ook niet al te best...
Gr. Jan -
30 April 2006 - 12:58
Tilly:
Veel indrukken in die paar dagen en leuke foto's! Veel plezier en blijf alert! -
01 Mei 2006 - 10:30
Laura:
Heej!
Alweer een week in Zuid-America! Super, wat jullie daar allemaal zien en beleven! Geniet er maar van! Kuzz.