Mi casa tu casa - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu Mi casa tu casa - Reisverslag uit Antigua, Guatemala van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu

Mi casa tu casa

Door: diana&gems

Blijf op de hoogte en volg

17 Juni 2009 | Guatemala, Antigua

We zijn op bezoek gegaan bij Patricia in Guatemala stad. Een meisje die Gemma in Panama heeft leren kennen. We hebben een aantal keren bij haar en haar familie gelogeerd. De mensen hier zijn ongelooflijk gastvrij.
Met een vriend van Patricia, Juan ook een Bioloog, zijn we meegeweest naar zijn werkplek in een cloudforest hoog in de bergen. Alleen wij tweeen daar, Juan en vier boswachters. Kalkoenen turven was de taak. Bij zonsopgang begonnen we te lopen en tegenzonsondergaan was het afgelopen. De eerste dag waren we meteen een beetje laat, drie uur na zonsondergang kwamen we met zijn viertjes, twee zaklantaarns, heel wat schrammen en muggenbulten verder weer terug bij het kamp. Maar goed, we hebben de nacht niet tussen de slangen in het regenwoud hoeven door te brengen. En de hele week hard werken heeft zijn vruchten afgeworpen, één hele kalkoen hebben we gespot. Zo blij dat het niet ons permamente werk is.
Deze week zijn we in Antigua voor een spaanscursus. We hebben onszelf wel een beetje overschat want 8 uur per dag is niet heel makkelijk vol te houden. Tis maar goed dat dit harde werk ook waarschijnlijk zijn vruchten wel afwerpt.
Komende week gaan we met Patricia mee naar haar veldwerkproject in laag regenwoud. Ze werkt met vleermuizen.. Hasta pronto!

• 17 Juni 2009 - 09:01

Sabine:

Oehh welke school zitten jullie?! Klinkt goed nog en denk dat er wel meer dan één vleermuis te spotten valt..:P Succes en veel plezier Xx

• 17 Juni 2009 - 10:42

Inge:

koelekoelekoele!
    succes met de vleddermousen!
    grtz

• 17 Juni 2009 - 18:06

Sarah:

Wat een verhalen:)
    Echt leuk om ze te volgen. Marlies is pas naar brazilie geweest en heeft al goede tips dus kan niet wachten...

X

• 17 Juni 2009 - 18:09

Jan:

Echt wel leuk.... en die foto's.... daar groeit gewoon in het wild wat bij ons bij de intratuin staat.

Gr. Jan

• 17 Juni 2009 - 20:05

Simone:

jij weet straks meer over fungi als ik, met al die mooie paddestoelen daar! geweldige foto's, nog veel plezier. Groet, Simone.

• 18 Juni 2009 - 10:54

Suus:

Op reis en dan nog aan het werk. Wat gaat er fout??

Haha wel gaaf hoor die projecten, geniet ervan.

Ciao suus

• 18 Juni 2009 - 22:26

Arjan:

nice pics!
    en nog meer spaans leren?!? Damn, dan zijn jullie straks trilingual...

• 20 Juni 2009 - 10:25

Laura:

Hola chicas!!
    Que tal!? Me gusto mucho tus historias y fotografias!! :) Estais estudiando Espanol durante 8 horas a dia!!? Ohhh my god!! De helft was al veeeel te lang voor mij! Haha! :) Durante quanto tiempo? Oke.., geen idee of dit goed Spaans is, maar alle! :) Succes en amuseer jullie nog! Hasta una otra vez! Besos!!

• 23 Juni 2009 - 14:31

Franz:

fantastis hoe gedurft jullie de wereld verkennen. verder veel plaisier op jullie reis.

groeten van martha en mij