Z'ocalo
Door: gems&diana
10 Mei 2009 | Mexico, Mexico-stad
Vrijdag eindelijk na een dikke twee weken crashen in San Diego naar Mexicostad gevlogen. Het valt hier heel erg mee met alle influenza verhalen. Het aantal mondkapjes neemt dagelijks exponentieel af. Relax is wel dat er weinig touristen zijn. Behalve Janine, want die is hier gisteren ook aangekomen.
We komen net terug van een uurtje varen in een gekleurd bootje over de kanalen. Net Giethoorn. Hele gezinnen zaten op de bootjes te drinken en te eten. Er waren ook bootjes met complete Mariachi bandjes. Floating gardens was de engelse naam (de spaanse zijn we even kwijt) Je kon er aanmeren om planten te kopen.
Morgen gaan we naar teotihuacan een groot Azteeks tempel complex.
Hasta luego!!
De vraag van vandaag: hoe hoog was de gemeten temperatuur van Diana toen ze el museo de antropologia binnenliep?
Morgen gaan we naar teotihuacan een groot Azteeks tempel complex.
Hasta luego!!
11 Mei 2009 - 05:18
Inge:
mexihihihihihihihihihicooooooooooooooo!
andréandréaribaariba!
have fun x -
11 Mei 2009 - 05:59
Jan:
Die temp, is dat in C of in f ?
Nog bedankt voor je "aanwezicheid" op onze bruiloft.... was erg leuk. -
11 Mei 2009 - 06:47
Tommy:
Diana zal haar thermometer vast in de zon hebben gehouden voordat ze naar binnen liep. Dus mijn gok 55 graden (Celcius). -
11 Mei 2009 - 08:28
Martha:
Viel Spass und vor allem viel Gesundheit in Mexico wuenschen euch Martha, Walter und Oma.
asi que
un abrazo y besitos
m
12 Mei 2009 - 05:47
Esther:
Ha, Gems,
Jullie hebben lef om nu met de griep naar mexico te gaan. Let wel goed op, wil je nog graag zijn als het even kan. Ik heb vanaf nu tijd genoeg om je in de gaten te houden zit toch thuis. Heb beste meid, gaat jullie goed. Knuffel XX -
22 Mei 2009 - 10:42
Sarah:
Ha Gems en Diana,
Wat weer een geweldige verhalen! Om jaloers op te zijn. Have fun!!
xxx Sarah