still alive
Door: Diana
10 Januari 2008 | Australië, Perth
Het is officieel, heb mijn surfcertificaat! En wat dat dan voor mag stellen mag Joost weten. Maar goed.. trouwens iets australisch blijkbaar om mijn naam met twee ennen te spellen.
Kerstvakantie was super! Ben een weekje weg geweest, kerstdagen al bbq'end surfend op het strand doorgebracht, palmboom versierd, daarna touristische dingen bekeken. Hebben over 3000 k's gereden. Afstanden zijn enorm. Auto begaf het bijna op het laatst.. moesten het laaste stuk (1000k) terugrijden zonder de motor uit te zetten.. lastig met tanken.
Afgelopen weekend naar een festival geweest, zoiets als Lowlands, maar dan verzekerd van goed weer. Check: Agnus en Julia stone, Augie march and the kings of leon.
Stage is heeeeull erg druk. Heb mezelf nog niet vergast (CO2 treatments begonnen) dus so far so good. Was wel een beetje spannend ook al komt dat nu waarschijnlijk niet zo over.
Effekes denken, hoopjes nieuwe mensen leren kennen, dolfijnen gezien en zoveel dat het niet meer interessant is ;) van de langste pier op het zuidelijk halfrond gesprongen, komend weekend een beachvolleybal toernooi, nog drie weken praktisch werk.. stress, nog 7 weken voordat J9 komt, huis staat nog gelukkig, huurcontract is verlengd, 45 graden was het met de kerst, nieuwjaar was geweldig!!! beste locatie ooit, natuurlijk niet kwa gezelschap ;) hoewel ik hoe dan ook mensen tegen het hoofd stoot door dit te zeggen, maar dat maakt nieks, hier snapt niemand wat van, maar dat maakt ook nieks, en verder.. o h ja, hoe koud was het daar ook alweer? foto's volgen natuurlijk en ik mis jullie allemaal, maar ben blij dat ik voorlopig nog eventjes in het zunke zit!
10 Januari 2008 - 10:16
Janine:
kings of leon ken ik. zijn leuk! rest moet ik maar eens ff een cd'tje van kopen (lees: iets met downloaden).
tering, 7 weken nog maar? ohoh!!!! schpannenddddddd -
10 Januari 2008 - 10:27
Diana:
7 weken it is, maar onthoudt: het leven gebeurd als je bezig bent plannen te maken voor later ;) -
11 Januari 2008 - 10:23
Leonieke:
Haaaa!
nou dan ook maar meteen een scrap op je blog! dit klinkt gewoon als de beste januari ever.........!
Wat is dat smerige beest op die foto?:S
kus! -
11 Januari 2008 - 16:49
Laura:
Whaa, ben nog altijd jalours! :) Klinkt super! -
12 Januari 2008 - 04:10
Gems:
sjonge weet ik veel daat jij een sukkie gaat schrijven.. ben ik nie de eerste die gaat reageren, maar kan nu nog wel toch? anyhows wat ik wilde zeggen, WAT voorn palmboom?!!! -
12 Januari 2008 - 21:45
Willie:
Getsie........Wat kan jij afschuwelijke foto's maken zeg. Het lijkt mij echt helemaal niks om in januari aan het strand te liggen, te surfen, kwal achtige beessies te fotograferen en mensen in het koude Nederland jaloers te maken. ;-)
Kortom; thanks for that!!!
Verder hier alles z'n gangetje, zie mail.
Kijk vanzelfsprekend uit naar je volgende walgelijke bericht!
XX W.
14 Januari 2008 - 01:23
Diana:
Dat is een hele goeie vraag.. geen idee.. een groene? Heb een foto misschien (natuurlijk!!) weet gij dat wel! -
15 Januari 2008 - 09:41
Andreum:
woooooooooohw....
komt de jaloezie over? ;-)
Klinkt té goed allemaal. Maar tis je van harte gegund :-) geniet ervan! Enne, wanneer gaan wij op surfvakantie samen zodat ik dat ook kan leren?
Heb trouwens gister m'n rijbewijs (net iets anders dan surfcertificaat..) gehaald! Ook leuk!
xx Dreum -
16 Januari 2008 - 13:44
Elke:
haha, geweldig! die foto! zit hier met blauwe lichaamsdelen achter de computer..misschien toch de verwarming maar es aanzetten..en ehm..het adres laat op zich wachten he :P
ga ik je NU mailen!
dikke kus -
25 Januari 2008 - 14:05
Gems:
ik heb t geprobeerd gedaan wat ik kon maar alles gaat verkeerd ik ben ook maar een masterstudent biologie met weinig pc ervaring, btw je laptop harde schijf is vol! niet omdat ik zo hard heb gewerkt maar omdat er tonnen salsa en marenque? optaat.. hihi ik maak straks een backup! BELLEN!!!!!