witte kerst ?!
Door: gems
22 December 2007 | Panama, Panama-stad
Dag lieve mensen,
Bijna kerst. En dan ook nog een witte kerst! Sjonge jonge. Gisteren hebben we hier ook maar alvast kerst gevierd met alle medewerkers van het eiland. Dat zijn toch een mannetje of 70, veld- werkers, koks, schoonmakers, reparateurs, boswachters, studenten, luitjes van de boten en de administratie). Wat gaaf, één van de luitjes van de guardabosques, laten we zeggen Co gaf een show(:)geintje, denk d’r maar ff over na:)). Hij zingt salsa in een band maar de band was er niet, dus zong ie met de cd mee, en iedereen dansen. We hadden ook lootjes getrokken, wat erg grappig is omdat je hier natuurlijk tussen alle Juans, Eduardos, Rafaels en Marcos’ het bos niet meer ziet. (wat zijn we weer grappig vandaag, schuddebuiken). Ik kreeg 3 bier en sokken. Verder blijft het hier regenen waardoor we moeite gaan krijgen om de 40ha vóór kerst af te krijgen. Gelukkig maar dat ik verder geen wilde plannen gemaakt heb! Oud op nieuw naar de stad en morgen een dagje strand (dan maar geen koude & witte kerst, Wat n* leven!).
Iedereen die moet werken/verbouwen en feesten, succes! Y feliz navidad!
Iedereen die moet werken/verbouwen en feesten, succes! Y feliz navidad!
22 December 2007 - 15:34
Tilly:
Hallo Gemma,
Volgens mij is je bericht net vers van de pers.
Wens je plezierige Kerstdagen, have fun met oud op nieuw en vooral:
Alle Goeds voor 2008!
Groetjes, Tilly. -
22 December 2007 - 23:21
Marimannetje:
Yehes! Bier en sokken zijn altijd handig :D hoewel een baby 3-teenluiaard ook wel een hip cadeau zou zijn...
Het feest aan de HVW was trouwens vet, en de winter goed ingeluid! Iedereen heeft je gemist, maar aan de andere kant hebben wij dan weer geen schorpioenen en tarantula's ;) We mailen!
Kus -
23 December 2007 - 13:46
Simone:
Hoi Gems,
heel veel plezier met kerst en ook een goeie oud op nieuw! x -
24 December 2007 - 07:20
Lotte:
Succes met je 40ha volgend jaar en fijne feestdagen.
grts
24 December 2007 - 13:29
Diana:
Oh oh, zelfs moeders is voor met reageren op DE site (jou, mijn, onze, DE, zoiets).
Cool om te zien hoe het daar uitziet... werd tijd zeg ;)
Goeje roetsj, beste wensen, fijne kerst en hopenlijk tot spreeks nog in dit jaar btw!! -
24 December 2007 - 13:34
Diana:
Zie net pas dat je nog op mijn stukkie had gereageerd.. voor maandag dat wordt em nie meer.
Maar als nieuwjaars resolutie (klinkt best goed letterlijk vertaald), meer verhalen! -
24 December 2007 - 13:35
Diana:
En omdat drie keer toch echt pas scheepsrecht is, hoe is met de luiaard afgelopen? Nog teruggezien? -
24 December 2007 - 23:19
Leonieke:
Let me guess....
Koooooo de Boswachtershoooooow! hihihi ik was grote fan.
Hele fijne kerstdagen! en alvast een spetterend en bruisend nieuwjaar!
kus! Leonieke -
26 December 2007 - 11:39
Anke:
Hoi Gemma!
wat 'n heerlijke spin, blij dat k hier zit. Tis al kerstmis maar kwou je toch nog even 'n fijne kerst wensen en 'n goeie roetjs natuurlijk!
Have fun in the sun!
kus Anke -
28 December 2007 - 11:54
Marta:
WHAAAA tarantula? zo op de foto kan ik m nog aan maar in het echt lijkt me da toch ff wennen haha of ni? Dacht ff je site bekijken! Nogmaals fijne jaarwisseling!!
Kusz -
30 December 2007 - 17:00
Christien:
hoi chickas,
Vanuit buenos aires, fijne jaarwisseling!!! Net zo warm als hier waarschijnlijk (of nog warmer)... -
03 Januari 2008 - 12:51
Karlijn En Maan:
Ola Gemma,
De beste wensen voor 2008 gewenst vanuit Venray. We hebben allemaal een dikke kus van je gekregen via Har! Grz van ons! -
04 Januari 2008 - 12:50
Marielle:
Heej gems
Gelukkig nieuwjaar!!
De beste wensen. Voor jou begint het in ieder geval met een super mooie ervaring!
Voor ons betekent het een jaar met in ieder geval een verhuizing en keihard werken aan onze carierres!
Groetjes Mariëlle
Vanuit Maastricht