Bussen en grenzen
Door: diana&gems
06 Juli 2009 | Honduras, Tegucigalpa
Vanuit San Miguel El Salvador zijn we vanochtend om half 8 vertrokken, León Nicaragua was de eindbestemming. 6 Bussen, 2 grenzen en 9 uur later waren we er. Fijn was wel dat de grenzen met Hondureas weer gewoon open waren. Per fietstaxi werden we de tweede grens van de dag over gefiets.. tot groot genoegen van Diana.. not. Jammer voor BNN maar we hebben noch foto´s noch stempels van Honduras. Been there, haven´t done that. We gaan nu ook even het laatste nieuws van het internet plukken.
07 Juli 2009 - 09:30
Sabine:
heel veel plezier in Nicaragua, vond dat het leukste land.. Leon-> via hostel bigfoot kun je vulcanoboarden. Verblijven in lazybones, 10 minuten gratis naar huis bellen, zwembad ennn chocholaadjes op je kussen! (ook erg lekker eten in het smoothie tentje daartegenover).. hehe of doe gewoon iets heel anders! Xx
oh en gaan jullie honduras nu toch nog proberen? hoorde dat er wel een avondklok is om 9 uur. -
07 Juli 2009 - 09:30
Kristel:
Nou, pas maar op voor die boze Honduranen!
Liefs Kristel -
08 Juli 2009 - 14:53
Ingel:
vanuit een zonnig spanje (de oef zit er bijna op gelukkig. Dit verhaal klinkt weer helemaal prima. Kun je niet zoon fietstaxi regelen ofzo?
take care. x -
09 Juli 2009 - 17:49
Oda:
Geweldig jullie reizen toch wat af.
Een fietstaxi had ik ook wel willen gebruiken.
Let je wel goed op[ voor die Honduras.
Liefs en groetjes Oda