Beetje ziekjes - Reisverslag uit San Diego, Verenigde Staten van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu Beetje ziekjes - Reisverslag uit San Diego, Verenigde Staten van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu

Beetje ziekjes

Door: gems&diana

Blijf op de hoogte en volg

25 April 2009 | Verenigde Staten, San Diego

Dat nieuws, niet wij. Even vooriediereen die ongerust worst, we blijven voorlopig bi j meg in San diego got we weten wat er herder gebuerd met de mogelijke epidimie. Lijkt eel geschreven door n gek varken dit ,maar dat komt door t touch screen. Groetjes!

• 25 April 2009 - 21:20

Sabine:

Hmm ja verstandig, hopelijk vinden jullie daar ook nog genoeg leuks te doen1 Xx

• 25 April 2009 - 21:32

Simone:

je laat me schrikken ik hoorde het net op t nieuws en moest natuurlijk meteen aan jullie denken! verstandige keuze hebben jullie gemaakt denk ik, beter geen H1N1!!!

• 25 April 2009 - 21:58

Liny:

OK, wat H1N1 dan ook betekent! Hoop dat het allemaal meevalt. Houden jullie ons op de hoogte?
    Kus.

• 26 April 2009 - 08:09

Jan:

Ha Gemma,

Ik zie dat jullie op loopafstand van een vliegveld zitten. Als je je toch verveeld kun je wel proberen of je een lift naar Wanssum kunt versieren. Kun je die knappe piloot best mee nemen naar het feestje voor jullie weer samen terug vliegen... ;)

Gr. Jan

• 26 April 2009 - 09:15

Esther:

Ha gem,

Op dat gebied maak jij ook vanalles mee. Pas goed op je zelf doe ik ook. Veel liefs

• 26 April 2009 - 18:30

Leonieke:

Pas goed op jullie zelf! Idd verstandig om ff daar te blijven! Hopelijk is er evengoed genoeg te beleven !
    xxx

• 27 April 2009 - 11:49