eindelijk maar dan toch ook weer nie - Reisverslag uit Adelaide, Australië van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu eindelijk maar dan toch ook weer nie - Reisverslag uit Adelaide, Australië van gemmaendianazijnergens - WaarBenJij.nu

eindelijk maar dan toch ook weer nie

Door: Diana (en beetje Janine)

Blijf op de hoogte en volg

04 Maart 2008 | Australië, Adelaide

Di: Inmiddels in Adelaide. Zondag vanuit Perth vertrokken met J9 die daar vorige week al aankwam. Wiehoe! Stage is afgerond, verslag af en presentaties gegeven. Iedereen gedag gezegd, paar keer gbb'ed and off we went. Adelaide is wel behoorlijk anders dan Perth, maar t went vrij snel. Komende week gaan we naar Alice springs.
En jullie raden het waarschijnlijk wel, met de foto's wordt het nu helemaal niets meer, verhaaltjes zo hopenlijk nu en dan nog wel wat, email kan nog wel eens lang duren voordat je een reactie krijgt (ik waardeer mailtjes wel heel erg en lees ze ook aandachtig) en bellen.. vul zelf maar in. Australie here we come/are en tot de volgende keer!
J9: Al 1 wilde kangaroe gezien. t Voelt net of ik echt in Australie ben. De bbq gaf me het gevoel al gedeeltelijk, maar die kangaroe OP de bbq maakte het helemaal af.
Voor de rest: NO WORRIES!!!!!!

• 04 Maart 2008 - 08:38

Willemijn:

Heey dame,

Super dat je stage lekker voorbij is. Met een goed gevoel afgesloten?
    Je zou bijna denken dat je een échte aussie wordt. Barbies and kangaroes! Is Adelaide groter dan Perth?
    Het zonnetje ziet er echt geweldig uit. Hier is het ook fantastisch weer, het schijnt te gaan sneeuwen...... uhm? Kan het me haast niet voorstellen als je nu naar buiten kijkt. Oh trouwens, misschien heb ik berichtjes gemist; maar J9???
    Have fun, geniet ervan.. groetjes ook voor Janine.

Liefs Willie.

• 04 Maart 2008 - 08:40

Janine:

is J9 :)

• 04 Maart 2008 - 16:03

Andrea:

Tsss.. mijn jaloezie rijst weer de pan uit... tis voor de verandering weer erg koud aquí. Gefeliciteerd met het afronden van je stage!
    Heel veel plezier en geniet want tis nog maar zo kort!
    beso, Andrea

• 04 Maart 2008 - 16:05

Ha Muts:

Wat fijn dat je stage erop zit kan ik je weer in plannen??? En ook nog je verslag af je hebt echt het licht gezien daar.
    Wanneer mag ik je terug verwachten met je mooie verhalen.
    Groepsknuufel van je collega's wij hebben vanavond personeelsfeest in Venray
    Tot gauw Esther

• 05 Maart 2008 - 13:20

Marimannetje:

Vette sjit. En had ik al gezegd: vette sjit? Dat dus!!! Geniet ervan en over minder dan een week hebben we eindelijk onze dubbeldate :D

kusss

• 05 Maart 2008 - 20:10

Gems:

hey peoples, gave shit! jullie al begonnen, ik moet nog 4 daagjes wachten, stiekem toch alvast het panamacanal door met een bootje was te gek gaaf! tot laters! have fun!