Druk
Door: Diana
06 November 2007 | Australië, Perth
Met name de druk om weer eens een verhaaltje te schrijven..
Verder ook wel behoorlijk druk.
Experimenten gaan nog niet als gepland, heaps of bacteria is het 'woord' van afgelopen maand.. hoop op betere tijden, binnen nu en twee uur. Voor de mensen die weten hoe laat het dan is hier.. dat zijn idd mijn normale werkdagen.
Voor de rest alles prima, heb een aantal foto's bijgeschoten, die ik zeer waarschijnlijk binnenkort wel eens op de site kan gaan zetten.
Al redelijk wat dingen gezien hier in de weekenden. Verder gisteren mijn eerste salsa les gehad, tja.. de druk om dat toch maar te doen was niet te weerstaan.
En van het weekend wordt er gezeild.
Mijn eerste autorit gemaakt in een automatische auto (nieuw) aan de linkerkant van de weg (nieuw), beide geen probleem. Wel af en toe de ruitenwissers ipv het knipperlicht te pakken, maar buiten dat ging het als een tierelier.
Verder nog wat leuke dingen gedaan, niet zo veel verschillend als leuke dingen in NL, dus vul maar zelf in ;)
Tjee, ben wel een luie weblog schrijver.
Maar ach, wat doe je eraan he..
Tot de volgende keer maar weer!
Verder ook wel behoorlijk druk.
En van het weekend wordt er gezeild.
Tjee, ben wel een luie weblog schrijver.
Maar ach, wat doe je eraan he..
Tot de volgende keer maar weer!
06 November 2007 - 09:45
Sabine:
beter iets dan niets he! maar fijn dat het zo goed bevalt, dat je het te druk hebt om te schrijven.. (anders waren we ook niet blij als je de hele dag duimen zat te draaien en we daarover moesten lezen in logs van anderhalf webpagina :D:D).. doeggxxx -
06 November 2007 - 13:06
Liesje:
he Diana, is Ole er nog dan dat je zo hard moet werken... ik weet uit ervaring dat die nooit nooit moe wordt. alleen voor bier in de kroeg is hij bereid te stoppen met meten meten meten. het liefst meet hij tijdens de kroegsessie gewoon door maar dan wordt het risico van gebroken electrodes te groot...
succes! en... de aanhouder wint! -
06 November 2007 - 16:00
Gems:
goed bezig diaan! en ook goed om te weten dat onze supervisor van voorgaande jaren een oogje in het zeil houdt! have fun -
07 November 2007 - 16:05
Andrea:
Haha! Ach, zo lang we af en toe ff íets horen, zodat we weten dat je nog leeft!
Geen nieuws is goed nieuws dan maar he!
Liefs, Andrea
ps; goed bezig, links rijden! Kan ik ook! Na 25 rijlessen linksom de rotonde oprijden... ahum -
07 November 2007 - 16:21
Laura:
Heej luie weblog schrijver! Klinkt als een prima leventje daarachter! Ik ben vast al te laat met dat adres van Suus he.. Verjaardag al voorbij.. Sorry, schaam me diep. Zal je snel weer mailen over al die gigantische/spannende ontwikkelingen hier! Ahum, jaaaaja.. Niet dus. Haha.
Byebye! xxx
07 November 2007 - 23:49
Christien:
ook de salsa smaak te pakken? Destijds niet in cusco wat les gehad?
chao chao -
10 November 2007 - 18:23
Twannios:
Heeey diana,
alles goed wijfie, zo te lezen wel! Grappig dat jij en Gemma dezelfde site nog steeds volblaffen. Ik kreeg van christien de naam van de site weer eens door, wel grappi, die zit nu naast me hier in Cusco.
ik zeg ciaowwwwwww en succes met je onderzoekkie
Twannios -
13 November 2007 - 16:22
Huubi:
Wat is er mis met luiheid?
veel groet
Huubi -
15 November 2007 - 20:07
SuuS:
Waar blijven die pica's!!! -
17 November 2007 - 07:03
Gems:
okee diaan jij bent aan de beurt.... -
20 November 2007 - 13:04
Lotte:
het is niet altijd feest.
maar straks ben je extra blij met de resultaten