wekker
Door: gems
10 Oktober 2007 | Panama, Panama-stad
dag lieve mensen,
Er is echt te veel te zien hier, dus diana ik ga alvast even wat foto's erop gooien.
O en diana ik ben ook mijn wekker vergeten, gelukkig weten de brulapen precies wannneer het 6 uur is.. dan sta ik op en om half 7 is er eten met gebakken banaan en versgeperste sapjes. een paar uurtjes aan t werk en dan is er om half 1 een warme maaltijd met rijst en bonen weer een paar uurtjes aan t werk en om half 7 is er weer een warme maaltijd,de super koks kennen 14 verschillende gerechten heb ik gehoord.-dus mam dat goed eten komt goe- dan gaan we nog een paar uurtjes werken en om half 10 is het happy hour, iedereen komt dan uit de airco om lekker een pilsje te pakken op het balkon wat uitkijkt over het kanaal met krokodillen -waar we gister nacht in gezwommen hebben- Daarna loop ik naar mijn huis waar geen ramen in zitten maar horren en doe ik alsof ik die beestjos en beetjos niet meer hooor of voel en slaap ik tot de wekker gaat..
10 Oktober 2007 - 03:24
Diana:
oe ziet er goed uit!! Kun je er ook een paar voor mij maken :)
Geen telefoon die je daarvoor kan gebruiken? Klinkt ook nie alsof je die erg nodig hebt, misschien beter zo..
(even tussenhaakjes, gewoon afstrepen op de inpaklijst ;))
En 6 uur????
Have fun!! -
10 Oktober 2007 - 06:57
Janine:
wow! seht gut aus! klinkt ook allemaal alsof je het wel naar je zin hebt.
zitten daar veel buitenlandse studenten (op die foto aan tafel zag ik een paar redelijk blonde hoofden... :D)
tjoooooooooooo -
10 Oktober 2007 - 08:01
Ingrid:
Wauw! Vette foto's!!! Have fun! -
10 Oktober 2007 - 11:26
Jochem Hilde Nienke:
Hej Gemma!
Het ziet er erg goed uit daar! erg mooie foto's ook (vooral die van de brulaap)
Op HVW is alles ook nog prima. We missen je natuurlijk heel erg, maar Jaap is ook een goede vervanger hoor. Hij is erg goed in het bonenspel en zelf gebrouwen bier is erg lekker;)
Geniet ze daar!
We houden je site in de gaten!
Liefs van Hilde, Jochem en Nienke -
10 Oktober 2007 - 11:44
Kristel:
Halloooooo!
Je gaat toch niet zeggen dat Diana geen wekker op je lijstje gezet heeft? Wat slecht, dat had ik niet van d'r verwacht ;)
Maar goed, het lijkt er verdacht veel op dat je het daar wel naar je zin hebt, dus dat is mooi!
Geniet ervan,
Liefs Kristel -
10 Oktober 2007 - 13:30
Har:
eehj zusje!
ziet er goed uit allemaal, ma ask ut goe lees werk je zo'n 13 uur per dag!?
dan hejje da happy hour wel verdient ja!
veel plezier!
owja, we hebben het huis nu officieel gekocht!
doei! -
12 Oktober 2007 - 13:11
Ronnie:
Eey Gemmama!
Klinkt tof man! Alleen jammer van het vele ongedierte (brulaap, leguaan, pijlgifkiker, leaf cutting ants, gekko en nog een of andere tor) daar! ;-)
Have fun
X -
14 Oktober 2007 - 09:02
Angèla:
Hoi Gemma,
die foto's zijn echt te gek... Je vermaakt je dus wel, das moi! En dat eten van je klinkt verrukkelijk. Hier geen nieuws, Hans is met z'n zatte ballen van de trap gevallen en dat is waarschijnlijk het meest spannende dat er te vertellen is... Niets gemist, dus veul leut nog daar! x Angèla -
15 Oktober 2007 - 13:29
Marimannetje:
Jaaaaah op en top beestjos daarzo! Hoe gaaf is dat... Het blijft hier leuk om wedstrijdjes "zo snel en zo vaak mogelijk Panama achter elkaar zeggen" te doen :D dus doe van die afstand een keertje mee als je wil... wad'n KUTleven!!
Kus -
16 Oktober 2007 - 17:57
Ingel:
he gems, seht gut aus daaro! Heb weinig nieuws van t front. Houwe zo dacht ik!
We faxuh!
x -
17 Oktober 2007 - 09:41
Susan:
Ahaaaaa... Ik heb jou ook weer gevonden!!! (met behulp van de helpdesk in de Hei, haha) Die beestjos zien er anders aardig a-relaxed uit... haha... Hier in Copenhagen hebben ze niks van dat spul... ook saaaaai ;-)
Nou, veel plezier daar, maar dat lukt geloof ik wel... als ze biertjes hebben... hahaha...
En ff op z'n Deens:
'Skøll' & 'hej hej'!
Susan -
17 Oktober 2007 - 12:59
Sarah:
Ha Gems
superleuk die foto's! Wanneer krijg ik een foto van jou met brulaap? Die krijgt dan een ereplek. Verder alles goed hier. Druk met werken en stappen dus wat dat betreft niet veel veranderd. Zaterdag naar de Zenith geweest en dat was geweldig! Had dr behoefte aan! Succes met je wetenschappelijke activiteiten en tot weer.
Dikke X Sarah