Eigenlijk niets bijzonders
Door: Diana
18 September 2007 | Australië, Perth
Mijn derde week alweer hier..
Tijd gaat best snel zo. Vorige week zlef twee keer gesqaushed.. als ik terug ben merken jullie het verschil niet eens ;) Ze hebben hier een sqaushclub die elke donderdag een uurtje en zaterdag twee uurtjes! spelen. Vier sqaushbanen zijn er en dan wordt er gerouleerd. Leuk om te doen, denk dat iedereen wel ongeveer hetzelfde niveau heeft, op de meisjes na.. in zoverre mag ik Midas gelijk geven. Maar ik probeer er wat aan te doen :) Normaal elke donderdag spelen ze competitie, ben bij een team gevoegd, ben benieuwd hoe dat is.
Verder hadden we van het weekend een feest ter gelegenheid van de Mexicaanse onafhankelijkheidsdag. Jaja, dat klinkt misschien een beetje vreemd in Australie en dat is het ook. Swavek en Andrew woonde eerst met een mexicaansmeisje samen vandaar dat we erheen gingen. Was in een grote zaal, eerst gegeten, toen optredens en daarna hebben we zelf gedanst. Tamelijk geslaagd aangezien we op het laatst alleen nog maar met ons viertjes aan het dansen waren.
Op mijn stage ben ik planten aan het groeien.. hoe verassend, hoop deze week bedacht te hebben wat ik wil doen en daarvoor een plan te hebben gemaakt. Heb er wel al een redelijk idee over, dus dat komt goed. Heb mezelf als doel gesteld goeie resultaten te gaan verkrijgen.. dus ik zal me iig niet gaan vervelen hier! Jaja, dat wordt nog eens wat.
Voor de rest met Sharon het centrum verkent.. waar nie veel aan te verkennen viel, we zijn geeindigd in een restaurant. Centrum is drie straten groot, das wars.
Verder me Swavek afgesproken dat we een cursus zeilen gaan doen.. aangezien salsa dansen met niet zo geslaagd leek. Wat is dat toch met iedereen en salsa?! Maar dat duurt nog even, eerst op de zon wachten..
Voor de rest heb ik niets te melden zoals jullie merken, dus tot de volgende keer dan maar weer!
18 September 2007 - 10:48
Jose:
Hey Diana,
Ja als je ze toevallig tegenkomt, dan doe ze maar de groeten haha!
Genoeg te doen op stage hoor ik, de plantjes groeien alweer! Hoe staat het met het weer, is het al lekker en warm? De zomer begint er toch al steeds meer aan te komen, komt vast goed.. Straks vier je kerst en oud op nieuw in de zon aan het strand haha!
Groetjes Jose -
18 September 2007 - 12:20
Suus:
Hey Diana,
Zit je in Australie ben je nog op wereldreis! Wel gaaf zo'n Mexican party. Ik vertrek a.s. vrijdag weer richting het caribische gebied (ben even in Nederland geweest, maar bah wat is het koud hier!!) om daar toch maar weer verder te gaan met Salsa dansen ;) Tja kan ook niet anders op Aruba.
Ayo Suus -
18 September 2007 - 14:06
Loes:
heej Diana,
Zo te lezen bevalt Australie je al net zo goed als Nijmegen ;) mooi zo!
succes met de plantjes!
liefs loes -
18 September 2007 - 14:29
Leonieke:
fotooooooooooooooooooooooooooooos !
;) -
18 September 2007 - 20:11
Andrea:
Leuk om weer wat te lezen! Hier alles goed, maar eigenlijk ook niets bijzonders!
x Andrea -
18 September 2007 - 20:16
Willie:
Ach Salsa , niks voor jou dus haha.
En je bent nog wel zo soepeltjes ;)
Heb ik je foto's gemist, of staan er nog steeds alleen wat foto's van zuid amerika op?
kus W. -
19 September 2007 - 09:20
Diana:
Tegenover jou Willie is niemand soepel ;)
Heb haar de groeten van je gedaan Jose. Leuke meid! Krijgt de groeten terug!
En het weer is als herfst in NL...
Foto's wat zijn da? Zal er deze week op zetten.. beloofd. -
02 Oktober 2007 - 13:07
Huub:
Plantjes groeien, leuk toch. En je hebt gelijk, Salsa dansen is meer dan zwaar overschat.
veel groet -
03 Oktober 2007 - 14:20
Mijke:
Heeey Diana,
Squashen is zoveeeel beter dan Salsa, (van zeilen heb ik geen kaas gegeten...) Wij proberen hier nog trouw elke zondag te gaan squashen (He Janine?).
Ik wacht hier ook op de zon, tis hier namelijk ***weer.
Have fun daaro en succes met de planten!
X Mijke -
06 Oktober 2007 - 21:02
Kim:
Hey Diana,
Leuk om te lezen dat je je al aardig thuis lijkt te voelen, nog een grove vier weken en we zitten samen op een eilandje op het eilandje opgescheept. Maar eh think about a meeting in the middle would be nice to arrange I guess
ok He enjoy en succes
groetjes -
07 Oktober 2007 - 08:42
Karin:
Hey Diana,
Goed om te horen dat je al zo ingeburgerd bent! Veel plezier en succes straks met je onderzoek.
Groetjes, Karin -
07 Oktober 2007 - 18:12
Anke:
Hoi Diana!
Klinkt goed daar! Ik ben er net pas achter hoe de site werkt dus vandaar dat dit berichtje nu pas komt! Leuk om je verhalen te lezen! veel succes met alles,
xx Anke
12 Oktober 2007 - 13:13
Ronnie:
Echt handig zo'n 2 in 1 weblog haha.
Mooie verhalen, krijg zin om nu ook al naar aussie te gaan voor stage (ga dit weekend ws wat regelen..). Ik blijf de verhalen wel lezen!
Ciao, X