Ver ver weg
Door: Diana
29 Augustus 2007 | Australië, Perth
Eerste berichttje van far far away (zag shrek in het vliegtuig).
Na vertragingen op schiphol ging de rest allemaal prima, singapore was een eitje daartegen.
Werd opgehaald door mijn begleider (tim Colmer red.) hier op het vliegveld midden in de nacht. Daar de eerste nacht geslapen. Tot zaterdag heb ik nog woonruimte hier en dan heb ik hopenlijk wat gevonden... wat moeilijker en vooral ook duurder is als ik had verwacht/gehoopt. Maar goed.. dat overleven we waarschijnlijk wel.
Strakjes iig al twee bezichtigingen.. een bij een oma en een bij een beetje vaag meisje. We shall see.
Verder is het hier precies hetzelfde weer als in Nederland, 15 graden en regen ;) Alleen noemen ze het hier dan winter.
Leuk weetje, waar ik niet op berekend was. Wat is het idioot groot hier. Perth is in doorsnede wel 100 km. Dus. Maar goed dat ik Nijmegen al ben gewend dan he.
Weer een berichtje als ik wat zinnings te melden heb.
Kus!
Weer een berichtje als ik wat zinnings te melden heb.
Kus!
29 Augustus 2007 - 06:54
Suus:
ik heb het gelezen ;) -
29 Augustus 2007 - 07:00
Suus:
Een hele snelle reactie van mij, eens voor de verandering ;). Heel veel succes bij de bezichtigingen, hoop dat je meteen iets vind! zou relaxed zijn, kun je meteen andere interessante bezichtingen gaan plannen. Ben benieuwd naar al je verhalen! Hoop snel een mailtje tegemoet te zien met waar je wanneer zit, dan kan ik ook hopelijk iets plannen, zou vet cool zijn.
Tot de volgende krabbel!
Kussies -
29 Augustus 2007 - 08:24
Mea:
Hallo daar aan het andere eind van de wereld...Fijn dat de reis voorspoedig is gegaan!! Nog veel succes met het vinden van een woonruimte maar dat moet vast wel gaan lukken denk ik :)
Groetjes vanuit een zonnig Nederland
Kus Mea -
29 Augustus 2007 - 10:16
Maud:
heey diana,
Wilde net een berichtje plaatsen, maar lukte niet. Dus tweede poging. Gelukkig ben je goed aangekomen! Ik hoop wel dat je snel een kamer hebt gevonden daar! Laura smste nog of je goed was aangekomen. Zal het haar dus even laten weten.
Veel succes deze week en hoop snel weer van je te horen!
ben al bezig met het bedenken van mijn eerste opmerking...
kus maud
29 Augustus 2007 - 14:40
Leonieke:
Haa Diana! Wat fijn dat de reis goed gegaan is! En Singapore een eitje...fiew!
Heel veel succes met de kamerjacht en blijf updaten he!
xxx Leonieke -
29 Augustus 2007 - 17:17
Laura:
Heej Diana!
Fijn dat de vlucht goed is gegaan! Niet teveel moeten rennen in Singapore dus? En viel die eerste nacht bij je 'gastgezin' een beetje mee? Hopelijk heb je nu snel een eigen stekkie gevonden! En een computer!! Ik ben erg benieuwd naar de komende verhalen! En foto's he, heel veel foto's!! :)
We faxen.. Kuzz Laura. -
29 Augustus 2007 - 19:42
Andrea:
Mooi zo :-) Vlucht in Singapore niet gemist dus..! Mis je je kamertje al?! Je vindt daar vast ook snel een leuk plekkie..!
Succes en tot weer!
Liefs, Andrea -
29 Augustus 2007 - 19:51
Fred En Jeanne:
Goed te lezen dat alles goed is gegaan.
Perth doorsnede 100 km. Heb je je skeelers bij.Een goede woonruimtejacht
is jou wel toevertrouwd.Gewoon je verwachtingen bijstellen met de australische norm? Heb goed praten vanuit het kikkerlandje he.
tot de volgende keer.
Hajje...(Offenbeks) -
31 Augustus 2007 - 10:24
Laura:
Heeej!
Ben je al een beetje gewend daarachter? En hoe waren de bezichtingen? Zat er iets leuks bij? Nog een paar dagen en je moet weer aan de slag! Spannend.. :)
xxx Laura. -
05 September 2007 - 09:31
Gerard:
Leuk om (straks) jullie te kunnen volgen,hartenjagen op afstand, gaat dat ook?