swerelds meest gevaarlijke weg..
Door: gems
24 Mei 2006 | Bolivia, Coroico
vanuit la Paz naar beneden gefietst zitten we nu in een dorpje wat leeft van touristen die naar beneden zijn gefietst verder is er dan ook geen kont te doen... maar het fietsen is wel een mega ervaring; begin boven de wolken, door de wolken fietsen over een zandweg met kiezels zo gfroot als tennisballen (van die american footbal ballen eigenlijk meer) en dan in een dal uitkomen waar je 2000m lager bent dan waar je begon en waar je lek gestoken wordt door oranje groene vliegen. super foto´s steile afgronden en balancerende bussen..op naar de jungle.. hopelijk tot laters
24 Mei 2006 - 19:52
Karlijn:
Whaaa, weet je hoe eng! Ik ben ook ooit eens 1 kilometer stijl naar beneden gefietst, dat was al gillen. -
24 Mei 2006 - 21:08
Jan:
Dat klinkt ergens wel héél VET!!! Mischien ook iets voor Sander, want op deze manier hoef je niet te trappen.... :) -
25 Mei 2006 - 09:43
Willemijn:
Was het een mountainbike, Diaan? daar houden wij toch niet van.......hu hu hu.
Have fun , doe voorzichtig , dikke knuffel Wil. -
25 Mei 2006 - 10:11
Tilly:
Kiezels zo groot als american footbal ballen!!! Zijn jullie eigenlijk door een ballenbak gefietst!! Ben benieuwd naar die superfoto's. Veel plezier, blijf alert!
Groetjes, Tilly. -
25 Mei 2006 - 11:36
Kristel:
Ik ben wel benieuwd naar die oranje groene vliegen! Heb je daar ook foto's van?
Iedere keer als ik dit lees (en Lewies site) word ik jaloerser en ik ben inmiddels vast van plan om, als ik mijn bachelor binnen heb ook zo'n trip te gaan maken.
Heb trouwens het geld van je mp3speler over gemaakt Gems.
Liefs Kristel
O ja! En je kreeg een paar weken geleden al de groeten van Christien! En ze had nog een of andere meesterlijke Christien-uitspraak erbij die vast héél bekend was in "Nijmegen van voor de oorlog" maar die ben ik vergeten. Volgende keer beter. -
26 Mei 2006 - 08:44
Angela:
Leuk hoor, je door oranje-groene vliegen op laten vreten en te stuiteren over grote ballen. Ik heb er een beeld bij, ik hoop voor jullie dat het zo is geweest, dan was het feest. Het vrijgezellenfeest van Sarah was ook erg leuk en wij hebben ook grote ballen gezien... Enjoy, x Angela -
27 Mei 2006 - 11:51
Susan:
Haaaaaaaaa Gemma, heb eindelijk via mijn pa je website weer gevonden!!!! De groeten van hem trouwens. Ik ben alweer 2 weekjes terug en mijn tip aan jullie: BLIJF DAAR!!!! D'r is niks aan hier!!!! Gaaf dat jullie die enge fietsroute gedaan hebben. Ik heb getwijfelt, maar uiteindelijk geen keus gehad, want we moesten veelste snel weg uit La Paz. Lang verhaal, maar bussen staakten enzo en gedoe... Uiteindelijk (vraag niet hoe) beland in Peru! En hebben jullie al Inca-trail gereserveerd? Mocht het niet lukken, de 'Lares-trail'was ook erg mooi! Bij Machu Pichu kom je toch wel. Overigens bleef die bij ons in een wolk hangen (GRRRR) Maaaaar om 9 uur eindelijk trok alles weg en echt SUUUUPER gaaf! Dus mist of geen mist... het komt toch wel goed als je maar lang genoeg wacht, haha!!! Enfin, ben benieuwd wanneer jullie daar zijn. Veeeel plezier nog in Bolivia (mooooi land!) En veel groetjes uit de Hei(ik zit er op dit moment!)van Susan -
27 Mei 2006 - 17:06
Elke:
Jeeeej, site gevonden! ;) Leuke fotos ook, mooi man! :p Groeten, Joka en Elke -
28 Mei 2006 - 19:20
Laura:
Hey Diana en de rest,
Wat gaaf allemaal zeg!! Ben heel benieuwd naar alle verhalen. Kom je aub wel weer in een geheel trug. Heel veel plezier, kus laura -
28 Mei 2006 - 21:07
Leonieke:
cool stories!!!:):) Andreum en ik hebben meegedaan aan een hangmatwedstrijd in regen in FC-Zwollestadion om ook iets van avontuur te ervaren....maar nee....jullie winnen...het was een hilarische ramp;)!
xx -
29 Mei 2006 - 08:20
Oda En Huub:
Jullie zijn toch maar echte bofkontjes om z'on
wereldreis te mogen maken.
Verder nog een fijne en veilige reis toegewenst vanuit het zeer natte Venray.
Doei Oda en Huub