Expeditie Robinson
Door: gems
09 December 2008 | Panama, Panama-stad
Dag lieve mensen,
Deze week hebben we het veld werk afgerond!!! Dat ging lekker snel.. tussendoor mocht ik nog even wakeboarden op het meer! Yehezs!! En nu heb ik nog lekker een weekje over om te gaan zien waar het achtste seizoen van expeditie robinson in 2006 werd opgenomen.. Daarna ga ik hopelijk nog stiekem even mijn plantjes van vorig jaar bekijken.. hasta pronto!
09 December 2008 - 15:43
Jan:
Hoi Gem's
Goed tegen je plantjes praten he, dan groeien ze beter..
09 December 2008 - 15:44
goh in t echt zag dit bericht er uitgebreider uit... -
09 December 2008 - 15:44
jan je was te snel, ik zal t onthouden -
09 December 2008 - 15:45
09 December 2008 - 16:36
Kristel:
Hey Gemma,
Wakeboarden, nice!
Doe je palmbomen de groeten (misschien kan je ze voor de zekerheid nog een keer tellen?) en geniet er nog van!
Liefs Kristel -
16 December 2008 - 16:02
Gems:
nou mensen ik heb t weer gehaald, lekker thuis met kerst! bedankt voor alle reacties! super!